3D Fascia-stretching

 3D Fascia-stretching is een 6-daagse geaccrediteerde nascholing voor masseurs. De eerstvolgende cursus start 29 januari 2023 in Amsterdam. Alle informatie lees je op: www.esoterra.nl/product/cursus-fascia-stretching/

 

Twee jaar geleden besloot ik, na twintig jaar, mijn massagepraktijk te sluiten en te stoppen met lesgeven aan de Akademie voor massage en beweging in Amsterdam. Het was tijd voor een volgende stap: ik ging mijn boek schrijven.

Vele uren zat ik op een stoel achter mijn computer. Inertie is het favoriete hapje van de tand des tijds: mijn lichaam begon dezelfde fysieke ongemakken te voelen die mijn klanten mijn praktijk benoemd hadden. In alle richtingen uitgerekt worden, dat was waar ik behoefte aan had. Om mijn lijf weer als een wakker en levendig geheel te voelen.

In Canada leerde ik een aantal jaar geleden een methode die ik regelmatig inzette in mijn praktijk. Al doende groeide dit werk door tot wat het nu is: 3D Fascia-stretching. Wat zou het fijn zijn als elke masseur deze werkwijze aan kon bieden...  Om daaraan bij te dragen bied ik nu nascholing aan. 3D Fascia-stretching, doeltreffend en zonnig werk voor elke masseur!